Најчесто поставено прашање

Добродојдовте

Известување: Од 01.10.2015 година сите е-маилови треба да се испраќаат на viktorija.nikudinoska@nibm.com.mk Е-маил адресата miodrag.ristik@nibm.com.mk повеќе нема да биде активна. Телефонскиот бро
СОГЛАСНО ОДЛУКАТА ЗА ВИСИНАТА НА ДОПОЛНИТЕЛНАТА ПРЕМИЈА ЗА ИЗДАВАЊЕ НА МЕЃУНАРОДНИ ЗЕЛЕНИ КАРТИ ДОНЕСЕНА ОД ВЛАДАТА НА Р. МАКЕДОНИЈА, ОД 19.06.2015 ГОДИНА ОВОЗМОЖЕНО Е
Во деновите 28 и 29.05.2015 година, се одржа 49.годишно Собрание на Советот на Бироа во Сопот, Гдањск, Република Полска. На Собранието учествуваа 46 претставници од Национа
Во организација на Националното биро за осигурување на 01.06.2015 година се одржа еднодневен семинар на тема : Вонсудска и судска наплата на регресите од Гарaнтниот фо
На 30-ти октомври 2014 година во хотел „Холидеј Ин“, со почеток во 11.00ч, Националното биро за осигурување на Република Македонија одбележа 20 години од своето основање
Националното биро за осигурување на 10.09.2014 година организира еднодневен семинар на тема: Активностите на друштвата за осигурување, надлежните министерства и друг
Националното биро за осигурување (НБО) на 30.10.2014г. ќе го одбележи 20.годишниот јубилеј од своето основање, раст и развој. Јубилејот ќе се одбележи во два дела: 1. Свечен
Претходна12Следна